Partnerships - Werkbaar Werk

OpFo100 en Tryangle bundelen hun krachten

OpFo100 staat open voor constructieve partnerships die vanuit een operationele en respectvolle samenwerking een win-win-win opleveren. Waarbij de laatste “win” staat voor een meerwaarde voor onze klant.

In het kader van ons pilootproject werkbaar werk, sloegen Tryangle en OpFo100 de handen in elkaar.

Tryangle is gespecialiseerd in het werken rond het welzijn van bedrijven en van het werkgeluk van hun werknemers.  Ze helpen werkgeluk integreren in de algemene bedrijfsstrategie voor meer engagement, hogere productiviteit en minder absenteïsme.

We kozen voor hen op basis van hun jarenlange ervaring en uitgebreide kennis rond interactieve training, stress- en burn-out coaching, welzijnstrainingen en theoretische en praktische inzichten rond werkgeluk. Onze samenwerking bestaat in het aanbieden van een inleidende webinar, deelname aan een gemengde werkgroep en ad hoc begeleidingen of scans op vraag van OpFo100.

Interesse in een partnership? Contacteer onze secretaris Wim Van Esch via secretaris.secretaire@opfo100.be

Inclusief en werkbaar werk

Iedereen op de arbeidsmarkt heeft recht op een motiverende job waarin de eigen talenten en vaardigheden ten volle tot hun recht komen. Vanuit dat vertrouwen bouwt OpFo100 aan een inclusief verhaal en zet zijn expertise in om arbeiders in hun huidige job te versterken of hen mee klaar te maken voor de arbeidsmarkt.