Succesvolle samenwerkingen

De succesvolle samenwerkingen van onze klanten vormen onze drijfveer.
Samen tillen we arbeiders binnen PC 100 naar een hoger niveau en stimuleren we hen hun competenties ten volle te ontwikkelen.
Ontdek enkele geslaagde samenwerkingen.

Enkele getuigenissen van tevreden klanten

Tevreden klanten zijn onze beste ambassadeurs. Vanuit hun inspirerende verhalen leer je hoe we binnen OpFo100 te werk gaan. Met respect en integriteit, vertrouwen en openheid stemmen we ons kwaliteitsvol opleidingsaanbod af op jouw context.

Stefanie Vanden Daele

HR Officer – Smartphoto

Bij Smartphoto krijgen al onze medewerkers de kans om zich te ontwikkelen en hun vaardigheden verder te ontplooien binnen hun huidige functie… 

Voor specifieke trainingen hebben we OpFo100 ingeschakeld. De communicatie met OpFo100 verloopt altijd vlot en efficiënt, waardoor de opleidingen snel en duidelijk konden worden ingepland. Onze arbeiders zijn zeer positief over de opleidingen en zijn tevreden met de nieuwe inzichten die ze hebben opgedaan. Dit getuigt van de expertise en het vertrouwen dat OpFo100 in haar werk investeert, en we waarderen de empathische benadering ten opzichte van onze arbeiders.

Silvia Celestre

Veiligheid & Milieu – JBC

De vlotte en efficiënte samenwerking met OpFo100 heeft het organiseren van de opleiding “Omgaan met kleine blusmiddelen” aanzienlijk vergemakkelijkt… 

Onze medewerkers volgde de opleiding vol interesse en de feedback na de opleiding was alleen maar positief. We willen daarom een speciale vermelding maken voor de docent, die het thema met passie en uitstekende expertise heeft gebracht. Zowel de theoretische als praktische aspecten werden op een boeiende en levendige manier gebracht, waardoor onze medewerkers de opleiding vlot konden volgen. We bevelen OpFo100 ten zeerste aan en zijn van plan om in de toekomst vaker met hen samen te werken.

Gideon Custers

Opleidingscoördinator – Boels Rental

Sinds begin 2018 werken we samen met OpFo100 om opleidingen aan te bieden aan onze arbeiders, met name monteurs en chauffeurs, binnen Boels Verhuur… 

Als een toonaangevend internationaal verhuurbedrijf met meer dan 4000 medewerkers verspreid over heel Europa, hechten wij veel belang aan het opleiden en bijscholen van ons personeel. Onze focus ligt voornamelijk op trainingen en opleidingen op het gebied van communicatie, leiderschap en veiligheid. De samenwerking met OpFo100 verloopt uitstekend. Onze medewerkers worden goed opgeleid en het inschrijvingsproces en de afhandeling verlopen vlot en efficiënt. OpFo100 blinkt uit in hun toewijding en professionele aanpak, waardoor we hun opleidingen aan iedereen kunnen aanbevelen.

Personeelsdienst BRABO

 

De medewerkers van OpFo100 volgen alles op een correcte en snelle manier, waardoor onze samenwerking heel aangenaam verloopt… 

We waarderen hun accurate en vlotte aanpak, waardoor we met vol vertrouwen kunnen rekenen op hun ondersteuning.

Marijke Van Laeken

HR verantwoordelijke – Argex nv

Sinds enkele jaren werken we regelmatig en vlot samen met OpFo100… 

Deze samenwerking verloopt altijd efficiënt en probleemloos, zonder uitzondering! Onze vaste contactpersoon kent inmiddels onze bedrijfscultuur goed, waardoor we altijd op een passende manier worden geholpen. Of het nu gaat om interne opleidingen, externe opleidingen of zelfs opleidingen die via externe partners worden aangeboden. Dankzij deze sterke samenwerking zijn de opleidingen van OpFo100 een vaste waarde geworden van ons bedrijf en dragen ze bij aan ons succes.

Sofie Van Steerteghem

Preventieadviseur – CHEP

Bij OpFo100 kun je rekenen op professionaliteit, uitgebreide vakkennis en de juiste vaardigheden van hun lesgevers… 

Onze toegewijde contactpersoon, verantwoordelijk voor de planning, heeft een aangename en pragmatische communicatiestijl, en reageert snel en gepast op al onze vragen. Kortom, OpFo100 is een onmisbare en waardevolle partner voor CHEP als het gaat om het verzorgen van veiligheids- en welzijnsopleidingen voor onze arbeiders.

Levenslang leren stimuleren

Tevreden arbeiders dragen bij tot een positieve sfeer op de werkvloer en tot een betere productiviteit. Daarom biedt OpFo100 een gevarieerd opleidingsaanbod voor arbeiders binnen PC 100. Afgestemd op hun noden en op die van de markt. Zo krijgen ze alle kansen om hun talenten en vaardigheden verder te ontplooien.